MTB

Logo MTB

Maatschappelijk ondernemend en resultaatgericht

MTB draagt direct bij aan het welzijn van mensen en het rendement van organisaties in de regio Maastricht en Heuvelland. We leveren producten en diensten op vele gebieden. Onder de koppen Personeel, Facilitair en Productie vindt u ons aanbod. MTB brengt MVO en een hoge kwaliteit samen. We zijn betrouwbaar, betrokken, loyaal en trots. Trots op de vele klanten en partners die langdurige relaties met ons aangaan. Trots op de mensen die, ondanks hun afstand tot de arbeidsmarkt, van grote waarde zijn. Mensen die zich binnen en buiten de deuren van MTB ontwikkelen en uiteindelijk een baan vinden op de reguliere markt.

 

 

Klik hier om rechtstreeks naar de website van MTB Maastricht te gaan.

 

Missie

MTB is een maatschappelijke onderneming die de klantvraag centraal stelt en bij het leveren van waarde aan haar opdrachtgevers mensen in staat stelt zich te ontwikkelen.

 

Visie

In de markt is MTB succesvol door oplossings- en resultaat gericht ondernemerschap. We leveren producten en diensten van goede kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Dit resulteert in hoge klanttevredenheid en langdurige relaties. Tegelijkertijd geven onze klanten hiermee invulling aan  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Mensen komen het beste tot hun recht in een ondernemingsomgeving, waarin we hun capaciteiten aanspreken en de ruimte en de ondersteuning bieden om hun talenten werkend verder te ontwikkelen.

MTB bereikt haar doelen door met klanten, partners en overige belanghebbenden samen te werken op transparante en pro-actieve wijze.

Leave a Comment