Themacafé Onderling Sterk over De WMO in 2015

Themacafé Onderling Sterk over De WMO in 2015
Heerlen, oktober 2014

We weten het allemaal. Er gaat veel veranderen in 2015 op het gebied van zorg en begeleiding. Al die veranderingen rond de uitvoering van de WMO roepen veel vragen op en geeft veel onzekerheid. Wat gaat er nou precies voor u veranderen? Krijgt u nog wel de hulp die u gewend bent te krijgen? Moet u iets regelen? Hoe wordt u geïnformeerd? Tijdens het themacafé van Onderling Sterk komen twee WMO-consulenten van de gemeente Kerkrade over dit onderwerp praten. Wil jij ook geïnformeerd worden? Dan mag je niet ontbreken op donderdag 20 november bij het themacafé van Onderling Sterk.

De themacafés zijn bestemd voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking maar ook voor hun naasten en overige geïnteresseerden. Iedereen is welkom in café De Wieëtsjaf, Markt 49 te Kerkrade op donderdag 20 november van 19.00 uur tot 20.30 uur.
Toegang is gratis en er wordt gezorgd voor een lekker kopje koffie of thee.

Algemene informatie Onderling Sterk Parkstad – Maandelijkse Themacafés

Onderling Sterk Parkstad is een vereniging van en voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. De vereniging komt op voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking. Zij verzorgt (ondersteund door coaches van MEE Zuid-Limburg) elke derde donderdag van de maand een themacafé in café De Wieëtsjaf in Kerkrade.

Dit themacafé besteedt aandacht aan wisselende onderwerpen die interessant kunnen zijn voor mensen met een beperking en voor hun naasten, alsook voor overige geïnteresseerden. De thema’s betreffen zaken waar veel mensen regelmatig tegenaan lopen, zoals wonen, vervoer, geldzaken, vrije tijd, opkomen voor jezelf, etc.
Belangstellenden zijn welkom van 19.00 uur tot 20.30 uur, Markt 49 te Kerkrade. De toegang kost niets en u wordt ontvangen met een gratis kopje koffie of thee. Website Onderling Sterk Parkstad: www.onderlingsterk-parkstad.nl

Persbericht OS WMO in 2015 op 20.11.2014 JC