Guido Mares namens Infour

18.02.21-007 logo 10 jaar immens

LID EN FOUNDING PARTNER VANAF HET EERSTE UUR
Aan het woord:
Guido Mares van Marketing Communicatiebureau Infour

Guido Mares_3_krop
Foto genomen tijdens IMMENS zomerevent 2017

“Het was ons voorrecht om als adviseur en uitvoerder aan de wieg te staan van dit MVO-platform dat als eerste in Limburg het levenslicht zag.

Het oorspronkelijk doel van initiator MTB, was om hun eigen diensten en producten beter onder de aandacht te brengen bij het regionale bedrijfsleven. Door het afnemen van MTB-diensten toonde je als bedrijf maatschappelijke betrokkenheid. Dat doel is nog actueel, hoewel daar een nieuw doel bijkwam. Namelijk; het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een reguliere baan. Dat laatste hebben wij niet kunnen realiseren.
Waar we wél actief onze betrokkenheid tonen, is door drukwerkorders te plaatsen bij Impreso en postbezorging te laten regelen door BusinessPost, de Joint Ventures van MTB. Daarnaast treden we op als ambassadeur voor MTB. Door gebruik te maken van ons eigen netwerk, proberen we ingangen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Het aantal succesvolle plaatsingen in reguliere bedrijven moet verbeteren, maar iedere plaatsing is er één waar een gelukkige medewerker aan de slag kan.

IMMENS-evenementen
“De evenementen die IMMENS organiseert voor haar leden worden graag bezocht. Ook wij proberen zoveel mogelijk mee te krijgen van deze bijeenkomsten. Wij komen om geïnformeerd en geïnspireerd te worden. Dat lukt bijna altijd. Zelf kan ik extra genieten van een locatie met een verhaal en een bijzondere ambiance. Dat maakt zo’n thema middag en avond compleet.

Advies als lid
Om de doelstellingen van IMMENS te helpen behalen, is het actiever benaderen van haar leden een tip die we geven. Laat de aandacht die ontstaat tijdens een event niet verslappen, maar maak er gebruik van door de leden te blijven benaderen buiten de events om. Dat geldt ook voor MTB.
Hierbij feliciteren we IMMENS van harte met het bereiken van deze mijlpaal en hopen dat er nog vele informatieve en inspirerende jaren zullen volgen!”