Ger Leenen namens Ger Leenen Financiële Diensten

18.02.21-007 logo 10 jaar immens

LID EN FOUNDING PARTNER VANAF HET EERSTE UUR
Aan het woord:
Ger Leenen Financiële Diensten

ger-leenen2

“De relatie met MTB bestond al toen we gevraagd werden als één van de ‘founding fathers’ de maatschappelijke missie in te zetten. In 2008 had men nauwelijks van het begrip MVO gehoord. Met de inzet van MTB-medewerkers tijdens de digitaliseringsfase (inscannen van documenten) en de postbezorging, toonden we al een maatschappelijk gezicht. Voor onze medewerkers was het even wennen maar al gauw werden MTB-medewerkers volledig opgenomen.

Persoonlijke herinneringen
Het begrip ‘arbeidsbeperking’ kreeg een nieuwe betekenis toen een jonge autistische man bij ons werkte en in de avonduren een opleiding ‘Actuarieel Rekenen’ volgde. Een verdomd moeilijk vak waar we in onze dienstverlening mee te maken hebben. Tijdens een casusoverleg met drie pensioenspecialisten werd de oplossing voor een probleem door hem geboden. Het was ongelooflijk! Deze jongen overtrof de gezamenlijke intelligentie van alle aanwezigen. Een verrijking voor iedere organisatie met behoefte aan goede rekenaars.
Ook het enthousiasme van een meisje dat een dag met me meeliep tijdens een Buddy project, blijft me bij. Ze vond alles geweldig wat ze meemaakte. De dag sloten we af met een diner. Op de vraag of ze zin had in een toetje antwoorde ze: “Dat hoeft ik niet, ik wil graag op tijd thuis zijn voor Goede Tijden, Slechte Tijden”.

IMMENS-evenementen
De evenementen van IMMENS vind ik altijd fijn om bij te wonen. Ze zijn een bron van inspiratie en een plek om gelijkgestemden te ontmoeten. Naast de gezamenlijke MVO-missie, is het voor ons bedrijf een plek gebleken waar onze dienstverlening ook welkom is.

Advies als lid
Inmiddels zijn MVO-verhalen die bedrijven delen vanzelfsprekend geworden. Dan is het bieden van een podium tijdens een event, niet meer nieuw. Liever kom ik bij een bedrijf waar ik getuige ben van concrete acties en resultaten die een IMMENS-partner toont. Terug naar de basis is mijn advies. Wij wensen Stichting IMMENS met haar mooie missie nog vele succesvolle jaren!”