Rino Soeters namens LBG Hotels

18.02.21-007 logo 10 jaar immens

LID EN FOUNDING PARTNER VANAF HET EERSTE UUR
Aan het woord:
Rino Soeters Eigenaar van LBG Hotels en LBG Spaces
IMG_3440_krop_

“Laat ik meteen beginnen met de uitspraak dat ik vertrouwen heb in de mensen achter IMMENS. Deze zijn direct gelinkt aan MTB. Een bedrijf dat ik 10 jaar geleden alleen kende van de groenvoorziening. Toen ik me in de mensen achter dit bedrijf verdiepte, raakte ik onder de indruk. Dat wilde ik delen met mijn eigen omgeving. Veel meer mensen moet hiervan weten.

Als mens en als werkgever voel ik me erg betrokken bij de doelgroep. Werk gun ik iedereen omdat het een verrijking in ieders leven is. De aansluiting bij het MVO-netwerk IMMENS is tegelijk een mooi middel om je maatschappelijke gezicht te tonen.
De oprichting van de stichting heeft ook echt tot iets positiefs geleid. Er is werk ontstaan én een enorme bewustwording bij werkgevers. Dit initiatief mag wat mij betreft landelijk als voorbeeld dienen.

Betrokken ondernemen
Zelf maken we gebruik van MTB-diensten voor onze postbezorging, mailings en drukwerk. Daarnaast hebben we functies beschikbaar gesteld binnen onze hotels. Deze medewerkers zijn waardevolle krachten aan bijvoorbeeld het ontbijtbuffet. Zichtbaar voor iedereen en in contact met de gasten.

Tips & advies
Blijf zoeken naar innovatie en naar de optimale symbiose tussen inhoud en netwerkcomponent.
De IMMENS-bijeenkomsten die op mij de meeste indruk maken, zijn de bijeenkomsten waar sprekers hun eigen ervaring delen.

Help partners eraan herinneren hoe waardevol werk is en waar ze zelf van nut zijn om de missie te helpen uitdragen. Namelijk; werken aan werk voor de doelgroep. Blijf ook ná een evenement de dialoog met de partners opzoeken.

Laten we dat positieve effect blijven sorteren de komende 10 jaar om volledige deelname aan de arbeidsmarkt te realiseren.”