Erwin Janssen namens Dolmans Landscaping Group

18.02.21-007 logo 10 jaar immens

LID EN FOUNDING PARTNER VANAF HET EERSTE UUR
Aan het woord:
Erwin Janssen, Dolmans Landscaping Group

Erwin Janssen_

“Nog vóór de oprichting van IMMENS waren we met MTB in gesprek over een samenwerking. We verdiepten ons in de vraag hoe we onze diensten konden koppelen en onze krachten konden bundelen met als belangrijke component, maatschappelijk betrokken ondernemen.

Dat we het antwoord op deze vragen vonden, bewijzen we met de Joint Venture, Monsdal. Inmiddels functioneert dit bedrijf als een geoliede machine. Op professionele wijze worden dagelijks projecten gerealiseerd met inzet van MTB-medewerkers. Deze representeren 70% van de mensen die onze diensten uitvoeren.

Natuurlijk ben je dan graag van de partij om IMMENS een gezicht te helpen geven. Door een rol als founder op ons te nemen hebben we onze betrokkenheid bevestigd.

Meerwaarde IMMENS-lidmaatschap
Een extra reden om ons aan te sluiten bij de club, is dat het een interessant netwerk is. We hebben hier te maken met ondernemers die graag van elkaar leren. Voor ons zijn hier door de jaren heen ook mooie zakelijke contacten ontstaan. In het MVO ‘landschap’ van netwerkclubs, is IMMENS voor ons de beste gebleken.

Kwaliteit
Het belangrijkste motief voor een lidmaatschap kan commercieel zijn. Hierdoor lopen we risico minder betrokken ondernemers toe te laten. Dat gaat ten koste van het doel van IMMENS en de kwaliteit van de bijeenkomsten. Waakzaamheid lijkt geboden.

Tip
Laat IMMENS-partners veel meer het ‘MTB-gezicht’ zien. Nodig de leden uit bij partners waar MTB mee samenwerkt. Concrete voorbeelden werken tot de verbeelding en initiëren nieuwe ideeën.
De participatiewetgeving lijkt langzaam zijn doel te bereiken. Daarom is het belangrijk dat dit initiatief goed gedragen blijft worden. Ons devies is dan ook; IMMENS, vooral doorgaan!”