Lou Nelissen namens Rabobank

18.02.21-007 logo 10 jaar immens

LID EN FOUNDING PARTNER VANAF HET EERSTE UUR

Aan het woord:
Lou Nelissen, Rabobank

Lou Nelissen breed

Vanaf de start is Rabobank een betrokken partner en founder.

Reden van partnerschap
“Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft de Rabobank sinds vele jaren hoog in het vaandel. Het leed in 2010 voor ons dan ook geen twijfel deel uit maken van een gedeelde visie. Bij Stichting IMMENS treffen we gelijkgestemden. Dat werkt versterkend en motiverend.

Partnerschap IMMENS
10 jaar partnerschap heeft ons een mooie ervaring opgeleverd die we graag continueren. Er worden goede netwerkactiviteiten georganiseerd die ons mogelijkheden bieden om de banden met andere bedrijven te verstevigen. Door de jaren heen heeft Stichting IMMENS een mooi netwerk opgebouwd van MVO bedrijven dat voor ons erg interessant is.

Eigen bijdrage
Het contact en de band met MTB is al velen jaren aanwezig. Regelmatig nemen we facilitaire diensten bij ze af maar bieden ook mensen de kans bij ons te leren en te werken. Momenteel hebben we via MTB een waardevolle en gewaardeerde medewerker in dienst.

Evaluatie IMMENS
Hoewel we zelf niet actief leden hebben geworven, bevelen een lidmaatschap bij Stichting IMMENS van harte aan. We zijn erg tevreden over de werkwijze van de stichting en hopen dat ze nog vele jaren goede resultaten helpen bereiken.”