IMMENS event OMDENKEN maandag 25 maart 2019

                                  

Geachte partners en genodigden,

Welke nieuwe kansen ziet u nar een avondje OMDENKEN?

“Als een ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk dus overal.”

Omdenken
‘Omdenken is een denktechniek om problemen te veranderen in mogelijkheden.’ Verder lezen we op omdenken.nl dat het een manier is waarbij u uzelf traint om helemaal niet meer in problemen te denken, maar elk probleem als een kans gaat zien om weer iets nieuws te ontdekken. Een leven zonder problemen. Klinkt heerlijk, toch? Maar hoe doe je dat nou?

Een voorbeeld
Tegenwoordig lijkt bijna iedereen burnoutklachten te hebben of een HSP (highly sensitive person) te zijn. Een groeiende markt speelt hier handig op in. Coachingsbureaus, die u of uw medewerkers leren omgaan met stress, Mindfulnesstrainingen, yogascholen, ze schieten als paddenstoelen uit de grond en lijken harder nodig dan ooit. Maar komt dat doordat wij steeds gevoeliger worden (voor prikkels) of zijn er tegenwoordig simpelweg teveel prikkels in ons leven? En kunnen we niet beter onze leef- en werkomgeving veranderen, dan onszelf?

Uw business
Organisaties en bedrijven, die werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, worden met diverse ‘problemen’ geconfronteerd. Of, als we het omdenken, met diverse ‘kansen’. Welke kansen liggen er nog onbenut op u te wachten? Kortom, wat kan OMDENKEN voor u en uw business betekenen? We gaan het 25 maart samen met dagvoorzitter Vivian Lataster verkennen, tijdens de Omdenkshow.

Programma
16.30 uur    Ontvangst met koffie/thee en hapje
17.00 uur  – IMMENS in haar omgeving, nu en in de toekomst (het bestuur neemt u mee)
– De Omdenkshow
– Borrel met partnerpeiling
20.30 uur    Afsluiting

U bent van harte uitgenodigd op maandag 25 maart 2019, vanaf 16.30 uur
Locatie: AINSI, Lage Kanaaldijk 112-113 in Maastricht.
Meld u snel aan, vóór 15 maart.

Recent Projects