Gaat u de grens over? Wie vernieuwend en verantwoord werkt, wordt regelmatig creatief uitgedaagd en moet soms bereid zijn de grenzen op te zoeken, te verkennen en die grens zelfs over te gaan. En dat is precies wat er 30 november gaat gebeuren. Wij gaan zelfs letterlijk de grens over, met een busexcursie, naar C-Mine in het Belgische Genk.

C-Mine is een creatieve site, met een hogeschool gespecialiseerd in diverse artistieke afstudeerrichtingen, een incubator voor jonge ondernemers, een cultuurcentrum, een designcentrum, een cinema, C-Mine expeditie en nog veel meer. Het is een broedplaats voor toekomstig succes, waar creativiteit, oude glorie en nieuw talent samenkomen. Omgeven door artistieke bedrijvigheid, op een inspirerende bodem, zal het onze creatieve ziel aan niets ontbreken deze dag.

Na een warm welkomstwoord van burgemeester Wim Dries en schepen Angelo Bruno van de gemeente Genk gaan we de oren scherpen tijdens een verrijkende discussie met Johan Bongaerts, algemeen directeur Bewel en Hans Verwijlen, algemeen directeur MTB. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats op C-Mine en kunnen we nader kennismaken, genieten en ontspannen onder het genot van een heerlijk aangeklede borrel.

Programma

Recent Projects