Jubileumevenement 10 jaar IMMENS 12-04-2018

Precies 10 jaar geleden zag Stichting IMMENS, op initiatief van MTB Maastricht, als eerste MVO-platform in Limburg het levenslicht. Terugblikkend kunnen we met trots stellen dat IMMENS een MVO-trendsetter is.

IMMENS was het eerste platform in Nederland dat MVO structureel oppakte, dit concreet koppelde aan sociale werkvoorziening en het breed gedragen heeft uitgezet in het bedrijfsleven. Deze aanpak was uniek. MVO was niet langer een wollig begrip maar kreeg een meerwaarde voor ondernemers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En we zijn nog niet klaar. Er staan nieuwe plannen op het programma voor de komende jaren.

Nu, 10 jaar later, mogen wij als ‘bescheiden Limburgers’ best toegeven dat we met IMMENS iets bijzonders op de kaart hebben gezet. Dat vieren we op donderdag 12 april.

Buitenplaats Vaeshartelt vormt het historisch decor voor ons jubileum en we vieren het samen met niemand minder dan burgemeester Annemarie Penn-te Strake en topspreker en futurist Richard van Hooijdonk.

Recent Projects