Bent u ook zo benieuwd welke ondernemers dit jaar een award verdiend hebben?

Maak het dan zelf mee op 29 november aanstaande van 16.30 – 20.30 uur.

Locatie: Dormio Resort Maastricht, Het Wilhelmus 1, Maastricht.

Waar staan de Maastricht Awards ook alweer voor?

Maastricht Awards is een initiatief voor en door ondernemers met als kartrekkers Gemeente Maastricht, Stichting Immens, Podium24, Centrummanagement en vertegenwoordigers vanuit de retail, horeca, maakindustrie en dienstensector. De Maastricht Awards worden mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van hoofdpartner Rabobank Maastricht en Omstreken en vele andere partners.

De Maastricht Awards onderscheiden zich in drie categorieën van ondernemerschap namelijk:

Maastricht Student Entrepreneur Award

Om ondernemerschap onder studenten te stimuleren en te belonen reikt de gemeente Maastricht samen met Hogeschool Zuyd, Maastricht University, Leeuwenborgh en Arcus dit jaar voor het eerst de Maastricht Student Entrepreneur Award uit.

IMMENS MVO-Maastricht-Heuvelland Award

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. De Immens MVO Award Maastricht-Heuvelland is een tweejaarlijkse Award voor werkgevers die structureel het verschil maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen met name op het gebied van de ‘P’ van People.

Genomineerde werkgevers voor deze MVO award zijn: Oostwegel CollectionPlus Starren en Pretpark De Valkenier.

De Rabo made in Maastricht Award

Deze is voor het bedrijf dat met ideeën, ontwerpen, producten of diensten of met een bedrijfsconcept, afkomstig uit Maastricht, economisch succesvol is en daarmee tegelijkertijd een visitekaartje voor de stad afgeeft.

 

Recent Projects