Beste IMMENS partners,

Voor wat betreft het coronavirus volgt IMMENS de richtlijnen van het RIVM.
Helaas zijn wij dan ook genoodzaakt om het event ‘Inclusiviteit in beeld’ dat gepland stond op maandag 23 maart a.s. niet te laten doorgaan. We betreuren het zeer deze maatregel te moeten nemen. Maar veiligheid en gezondheid staat voor ons op nummer één.Op een later moment zullen wij dit bijzondere event inhalen. We houden u op de hoogte. Bedankt voor uw begrip en medewerking!

Soms moet je anders leren kijken om de waarheid of de schoonheid te zien.

 

Bij IMMENS vinden we dat ook belangrijk, dat ‘anders leren kijken’. Daarom werken we samen met onze onderwijspartner Vista College in een uniek project waarbij we inclusief werkgeverschap van onze partners in beeld brengen. Bekeken door de ogen van 14 getalenteerde 2de jaars fotografiestudenten. De resultaten van dit project zullen tijdens het IMMENS zomerevent te zien zijn.

Op maandag 23 maart gaan we van start met dit project tijdens ons voorjaarsevent. En dat doen we natuurlijk graag met u samen, in stijl en onder leiding van niemand minder dan dagvoorzitter Tom Jessen (onder andere bekend van RTL Z en BNR Nieuwsradio).

Deze aftrap zal plaatsvinden in Museum aan het Vrijthof, dat zich met trots sinds najaar 2019 een officieel fotografiemuseum mag noemen. Hier gaan we genieten van de nieuwe fototentoonstelling ‘Streetlife’ van de New Yorkse fotograaf Jamel Shabazz en Nederlandse fotograaf Hans Rietveld. Dit wordt de allereerste keer dat Jamel Shabazz in Nederland exposeert. De 14 studenten zullen voorafgaand aan het event een mini-masterclass ontvangen van beide fotografen.

Na deze impressie van het mogelijk rauwe straatleven gaan we ook genieten van verfijning. Restaurant Rantree uit Maastricht, in januari 2020 bekroond met een Michelinster, zal er zorg voor dragen dat het ons aan niets ontbreekt tijdens de zeer aangeklede borrel.

Kortom: een event dat u niet wilt missen!

Recent Projects