Mooi blond, een stevige schuimkraag en een heerlijk vol aroma… Dat zijn de kenmerken van het nieuwe, exclusieve IMMENS bier. Tijdens het Event lanceren we dit bijzondere speciaalbier, dat wij vol bewondering in samenwerking met Gulpener Bierbrouwerij hebben gebrouwen.

IMMENS biedt niet alleen een nieuw bier, maar ook nieuwe inzichten en inspiratie in de vorm van een debat. En niet zomaar een debat, maar een verfrissend debat onder leiding van dagvoorzitter Donatello Piras van het Nederlands Debat Instituut. Donatello leidt jaarlijks tientallen congressen en bijeenkomsten in binnen- en buitenland, presenteerde de televisietalkshow Z in Zaken van RTL-Z en is vaste columnist bij het opinieprogramma Dunk van RTL-Z.

Foto's sprekers zomerevent 2018

Tijdens dit debat gaan we in gesprek met Jan-Paul Rutten, directeur Gulpener Bierbrouwerij, over het belang van duurzaamheid in zijn sector; en met Nardy Beckers, directeur Sociale Zaken van de gemeente Maastricht, bespreken we hoe we binnen de ontwikkelingen op de mvo-arbeidsmarkt plaatsingen van werknemers kunnen verduurzamen.

Genoeg ingrediënten voor een smaakvolle avond! Het cateringteam HalR (MTB) maakt deze graag voor u compleet met duurzame producten en overheerlijke streekgerechten op de barbecue.

Recent Projects