Geachte partners en genodigden,

Je moet niet hopen.
Je moet niet denken.
Je moet niet willen.
Je moet het voelen…

Guus Meeuwis verwoordt het prachtig in zijn gelijknamige lied ‘Je moet het voelen’. Dit advies geldt niet alleen in de liefde, maar ook bij andere keuzes of vragen. Bijvoorbeeld bij de vraag ‘waarom je zou samenwerken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben?’. Je kunt er lang over nadenken, de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen, maar uiteindelijk moet je het uitproberen en doen! Om zelf te ervaren en te voelen wat het voor jou(w) business kan betekenen.

Dat ‘voelen’ gaan we 24 juni zeker doen. In het gezelschap van dagvoorzitter Sander Kleikers en wethouder Claudia Bisschops van de gemeente Valkenburg leggen we te voet een inspirerend ‘parcours’ af langs bedrijven op Zuid-Limburgs nieuwe hotspot: Par’Course. Par’Course is niet zomaar een nieuw concept. Het historische en monumentale voormalige terrein van bierbrouwerij De Leeuw heeft een ware transformatie ondergaan, met een bijzonder resultaat. Het is een belevingswereld met een hoog ambitieniveau. Een ontmoetingsplek voor zowel de inwoners uit de regio als ver daarbuiten en het bezoeken meer dan waard.

Een aantal van de hier gevestigde bedrijven heeft de weg naar ‘samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ al gevonden. En dat vanuit verschillende perspectieven. Zij delen graag hun waardevolle praktijkervaringen met ons. Tijdens dit parcours zullen we de praktijk ook nog op een andere verrassende manier ontmoeten. Na het parcours is het tijd om ook met onze zintuigen te voelen. We sluiten deze zomerse dag af met een heerlijke BBQ en bijzondere ‘burgers’.

Ervaar 24 juni de kracht van de praktijk.
Je moet het voelen! Wij verheugen ons op uw komst.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van IMMENS

Erik Rosier
Projectleider

Recent Projects